Intrebari si raspunsuri

Cum pot sa efectuez o comanda si sa evaluez un card?

Contacteaza-l direct pe coordonatorul de productie, cel mai rapid este prin telefon (Daniel 0744-981 999), pe mail (office@carduriplastic.ro). Obtinem informatiile necesare, evaluam proiectul si-ti oferim cele mai bune sfaturi posibile. (Vezi si Pagina clientului).

Care este comanda minima?

Comanda minima pentru imprimarea cu tehnologie offset sau serigrafie este 200 de bucati. Imprimarea digitala in schimb (transferul termic) nu necesita o cantitate minima, se poate imprima chiar si un singur card.

Ce tipuri de carduri de plastic produceti?

Producem toate tipurile principale de carduri de plastic. Oferta o puteti vizualiza in Produse. Puteti de asemenea sa comandati mostre gratuite pentru a vizualiza diferitele tipuri de carduri si calitatea imprimarii. Daca ai un proiect de card neobisnuit si original, contacteaza-ne, te ajutam cu placere!

Ce tipuri de fisiere acceptati?

In principal acceptam fisiere Adobe Acrobat Document *. Pdf, dar se pot trimite si fisiere corel, jpg sau tiff.

Deschide Pagina clientului – proiectul tau – pregatirea proiectului pentru a vedea ce trebuie facut. Poti de asemenea sa ne contactezi telefonic, pe mail pentru a obtine sfaturile necesare.

Cum se transmite intregul proiect?

Cel mai bine prin mail, sau daca este foarte mare prin pagini de upload, de genul transfer.ro

Puteti sa pregatiti voi proiectul grafic?

Sigur ca da, oferim servicii complete de proiectare si grafica.

Ce modalitati de plata sunt acceptate?

Inainte de inceperea realizarii comenzii, clientul trebuie sa faca dovada platii avansului (cash sau prin OP). Restul sumei de plata se achita la livrare (cash, OP), sau la termen cu garantarea platii prin bilet la ordin sau fila CEC.

Cand incepe realizarea efectiva a comenzii?

Productia incepe atunci cand am primit fisierele finale si acceptate de client pentru imprimare, impreuna cu toate informatiile referitoare la personalizare (nume, prenume, serii, coduri de bare, etc).

Care este termenul de livrare?

Timpul maxim de livrare este intre 15 si 17 zile lucratoare. Depinde insa de tirajul comandat si de optiunile suplimentare dorite pe card.
Timpul efectiv se stabileste impreuna cu clientul atunci cand acesta ofera toate informatiile necesare. Se pot comanda carduri si in regim de urgenta, cu livrare in 6 zile lucratoare, luand in calcul un cost suplimentar de 50% fata de pretul pentru livrare standard.

Cat costa livrarea?

Livrarea se face de obicei fara costuri pentru client. In functie insa de specificul comenzii, de tiraj si de dorintele clientului, se pot stabili de comun acord anumite costuri de livrare.

Colaboram cu o firma experimentata in curierat, Star Transport Curier, dar putem sa expediem comanda si cu firma de curierat indicata de client.

Timpul de livrare este in general de 1-2 zile si depinde de locul de destinatie.

Am nevoie de mai mult ajutor, nu ma pricep deloc la carduri!

Contacteaza-ne! Consultanti nostrii va ajuta cu placere si va ofera explicatii cat mai amanuntite. Raspundem la telefon 0744-981 999 (Daniel), pe mail (office@carduriplastic.ro). Orele de lucru sunt intre 9 si 17, dar va raspundem si in afara lor, si chiar si in weekend daca nu suntem pe varful muntelui si avem semnal.