Pagina clientului

Colaborarea noastra, pas cu pas:


Proiectul tau

Materialele pe care le primim pentru imprimare trebuie sa indeplineasca anumite criterii tehnice. Va rugam verificati aici: pregatirea proiectului. Dupa ce analizam proiectul pregatit de dumneavoastra, discutam impreuna care sunt punctele slabe sau puternice ale acestuia si gasim impreuna cele mai bune solutii.

Proiectul nostru

Putem sa pregatim si noi proiectul cardului, in locul tau. Graficianul nostru va ofera servicii complete de proiectare si grafica.

Comanda ta

Pentru a efectua o comanda, va rugam completati formularul nostru online. Comanda poate fi trimisa si direct pe mail, intr-o alta forma decat formularul nostru. Comanda trebuie sa contina: datele de contact, datele de facturare si o descriere amanuntita a cardurilor dorite.
Dupa receptionarea comenzii si a proiectului de card, va trimitem factura proforma de avans. Realizarea comenzii incepe la primirea de catre noi a confirmarii de plata a avansului.

Daca aveti intrebari, va rugam sa ne contactati! Va ajutam cu cea mai mare placere. Consultantii nostri va raspund cat mai exact la intrebari, prin telefon sau pe mail.

Productia noastra

Realizarea comenzii incepe la momentul primirii confirmarii de plata a avansului. Timpul maxim de livrare este intre 15 si 17 zile lucratoare, dar poate varia in functie de tirajul comandat  precum si de optiunile dorite pe card. Se poate comanda productia si in regim expres, cu un termen de livrare de 6 zile lucratoare, luand in calcul un cost cu 50% mai mare decat cel standard.

Nu-ti face probleme, comanda ta a nimerit pe maini bune! Angajatii nostri sunt calificati si experimentati in domeniul imprimarii cardurilor. In plus, asupra calitatii produselor vegheaza Departamentul de control al calitatii.

Livrare

Timpul de livrare dupa producerea cardurilor este in general de 1-2 zile si depinde de locul de destinatie.

Colaboram cu o firma experimentata in curierat, Star Transport Curier, dar putem sa expediem comanda si cu firma de curierat indicata de client.

Livrarea se face de obicei fara costuri pentru client. In functie insa de specificul comenzii, de tiraj si de dorintele clientului, se pot stabili de comun acord anumite costuri de livrare.

Pregatirea proiectului

Tipurile de card

Carduri de plastic laminate

Cardurile de plastic produse de firma noastra indeplinesc toate... mai mult

Carduri magnetice

Banda magnetica permite codarea repetata si citirea informatiei in format digital... mai mult

Carduri cu cip

Cardurile cu cip sunt carduri care au o memorie electronica, asa-numitul... mai mult

Carduri de proximitate

Cardurile de proximitate contin un modul cip cu antena, laminat in interiorul... mai mult

Carduri ecologice

Cardurile ecologice, mai prietenoase cu mediul inconjurator, le producem din material... mai multDate de contact

Adresa birou:str. Bihor, nr. 7-9, etaj 1, sector 1, Bucuresti

Telefon: 0786-290.899

Email: office@carduriplastic.ro

Mai mult